HALLBERG RASSY 29 I FORNEM STAND! Når båden er designet af Olle Enderlein og Christoph Rassy er der garanti for kvalitet, skønhed og sejlglæde. Denne HR 29 er velholdt og veludstyret, og den har teak på dæk og i cockpittet. Hallberg-Rassy stoppede produktionen af HR 29 i begyndelsen af 1990’erne, men næsten 600 både blev bygget i de ca. 10 år båden blev produceret.

Salonen er apteret i mahogni med vinkelsofa omkring kahytsbordet. Der er navigationsplads og pantry og båden er indrettet med stikkøje, så der er 5 fine køjepladser. I forskibet findes toilet, håndvask, toiletskab, to garderobeskabe og en stor dobbeltkøje.

En helt igennem velholdt og smuk svensk kvalitetsbåd fra Hallberg Rassy.

Indretning i forkahyt med 2 spidskøjer, mellemgang med nyere toilet m/holdingstank og håndvask. Salon indeholder L-formet sofa, bord som kan slåes ud til større bord, så man kan sidde ved bordet i den langsgående bænk overfor. I køkkenet finder man dobbelt vask og komfur m/ovn, samt kølebox m/kompressor, overfor køkkenet et kortbord.

Af udstyr kan nævnes Garmin kortplotter, Autohelm selvstyrer, sprayhood og cockpittelt, som kun er brugt få gange. Oliefyr virker ikke, men der er lavet luftkanaler rundt i båden.

Teakdæk har stadigvæk ca. 11 mm. tilbage og er i en god stand, samt løbende vedligeholdt.

Ref. nr. 84987382

Hallberg Rassy 29 


Type: Sejlbåd

Motortype: Volvo Penta 2002

Årgang: 1987

Stand: Velholdt

Beliggenhed: Aalborg Sejlklub

Deplacement: 4000 kg

Længde: 29 f

Bredde: 2.83 m

Dybgang: 1,6 m

Skrog: Glasfiber

Status: På vej ind.


Pris i DKK.
Pris i EUR.
Interesseret i denne båd? Send en mail eller ring til

redgorm1@gmail.com

45+ 23450057