Velkommen ombord på Lady Blue. En flot istandsat Living boat, er nu til salg. 110 kvm beboelse i 2 plan rigtig god ståhøjde overalt! Foruden de 110 kvm boligareal tilbyde båden en fantastisk sol-terrasse på øverste dæk, hvor du også finder det velindrettede styr-hus med sofaarrangement. Båden er liggende på den bedste plads, på det gamle Limfjords Værft ved det maritime miljø i Aalborg se: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064506257807 et helt unikt område! Med 10 min. gang til Aalborg centrum. 2 min. fra Aalborg Streetfood og Friluftsbadet. Der er en fantastisk udsigt over Lindholm Brygge og Egholm mod vest og solnedgange hver aften. 

Båden byder på et virkeligt højt niveau af komfort. En rigtig båd kan sejle. Og et ordentlig hjem er komfortabelt. Er det blevet tid til at realisere den evige drøm om at bo ved vandet uden at være bundet til et bestemt sted, så er det oplagte svar en Living Boat. Sådan en der er nem at sejle, når I vil et andet sted hen, og samtidig en type, som også er velegnet til at blive brugt hele tiden, som den jo gør, når I skal bo her både børn og voksne. For vi går ikke ud fra, at I vil nøjes med en båd, der kan risikere at bliver tyndslidt i løbet af få år.

Den indflytningsklare husbåd er færdigbygget i 2007. Båden er løbende renoveret og fremstår yderst velholdt. I 2018 er der indsat nyt køkken, nye WC”er og lagt nye gulve, badebroen er istandsat og agterdækket er renoveret. Båden har været på land i  foråret 2023 efterset og nymalet. Motoren er ligeledes vedligeholdt og har fået gennemgået servicetjek.

Når du stiger ombord, kommer du først ind i agterdækket, som er overdækket. Det bruges på nuværende tidspunkt som en hyggelig udestue. Der er også adgang til egen badeplatform med stige bagerst på båden.

Tilbage i selve boligen kan du, fra agterdækket, forsætte ind i en stor stue. En brændeovn for hyggens skyld fuldender stuens rummelighed om vinteren. Et skønt opholdsrum med masser af lysindfald fra de otte store vinduer med rig mulighed for at nyde fjordudsigten. En sjælden set detalje til en båd i denne størrelse. Fra stuen kan du forsætte ind i det nye køkken fra 2018 med grebsfrie fronter og en træbordplade der passer perfekt til stilen ombord. Medregn også en skøn udsigt til fjorden, som du kan nyde, mens du laver mad, et rigtigt samtale køkken, med bar til stuen. På denne etage finder du også bådens master bedroom, med tilhørende badeværelse. En fin detalje er at alle sengene er forhøjet så der er udkig til vandet.  

Forsætter du til nederste dæk, kommer du til maskinrum, værksted og lækker værelsesafdeling. Sidstnævnte beståen af hele tre værelser med eget badeværelse og gæstetoilet. Også her er der høje senge, som giver ekstra opbevaringsplads, og ikke mindst havudsigt. Bade værelset er tilmed udstyret med badekar endnu en lækker detalje.

Se udstyrsliste sidst på siden.

Living Boat LADY BLUE


Type: Motorbåd

Motortype: Mercedes OM.402.111 V8

Årgang: 2007

Stand: Super flot

Beliggenhed: Aalborg Limfjordsværftet

Deplacement: 72,000 Kg

Længde: 18,0 m

Bredde: 6,0 m

Dybgang: 1,41 m

Skrog: Stål

Status: Solgt


Pris i DKK. DKK
Pris i EUR. EUR
Interesseret i denne båd? Send en mail eller ring til

redgorm1@gmail.com

45+ 23450057