Under deplacement:

Ca 70 t. ifgl. Agger Værft. (vægt)

Motor er turbo diesel Volvo Penta 6 cyl. 210 HK

Optaget i det danske skibsregister 2003 som fritidsskib

”Oskar” blev bygget på Nordsøværftet, Ringkøbing under navnet Shell Fuel i 1967 og har sejlet som bunkertank skib frem til 2003, hvor nuværende ejer overtog skibet. ”Oskar” gennemgik en omfattende ombygning af professionel skibsbygger, og fremstår nu med elegante og klassiske linjer hele vejen i gennem. Båden er højisoleret med skibsskum udført af professionel skibsisolerings firma. ”Oskar” opvarmes af et Vølund oliefyr, samt en brændeovn. Årligt varmeforbrug ca. 1100 l dieselolie.

Skibet er metalliseret fra vandlinen og op. Vinduer samt koøjer består af termoruder med hærdet glas yderst. Søgelænder i rustfri stål.

Over alt er der massive teaktræsgulve (Burmateak) og alle overflader består af teak. Lister i maghoni. ”Oskar” har hvert 3. år været på bedding ved Agger Værft, hvor den er blevet serviceret, senest sommeren 2020. Agger Værft v/ Jan Møller står gene til rådighed for evt. spørgsmål vedrørende skibets stand.

”Oskar” er udstyret med hydraulisk ankerspil samt bowtruster og er meget velsejlende. Ved sejlads bruges der ca. 1 l. dieselolie pr. mil.

I 2005 blev ”Oskar” sejlende bolig for skipper samt familie.

”Oskar” indeholder 94 m2 bolig i 2 plan samt et stort maskinrum. På øverste dæk finders der et stort køkken/allrum. Køkkenet er et JKE køkken i massivt egetræ udstyret med BOSH køle/fryseskab, AEG opvaskemaskine, SMEG gaskomfur samt mikrohætte. Endvidere er der brændeovn og et stort styrhus, som også bruges til kontor.

Nederste dæk indeholder stort badeværelse med vaskesøjle samt badekar og bruseniche. Disponibel gennemgang med bibliotek samt 3 kahytter med i alt 8 sovepladser. Alle kahytter er udstyret med Cabin Light lamper.

Udvendig findes et stort overdækket agterdæk, samt et rummeligt fordæk, hvor solen nyders, når det danske vejr tillader det.

Living Boat Oskar


Type: Living Boat

Motortype: Volvo Penta 6 cyl. 210 HK

Årgang: 1967

Stand: Unik

Beliggenhed: Aalborg

Deplacement: 49,84 brt, 30,75 nrt, 84tdw, 112 kbm

Længde: 19,4 m

Bredde: 5,0

Dybgang: 1,35

Skrog: 8 mm skibs stål

Status: Solgt


Pris i DKK.
Pris i EUR.
Interesseret i denne båd? Send en mail eller ring til

redgorm1@gmail.com

45+ 23450057